top of page

Acerca de

DSC_3092.jpg

Hoe het allemaal begon

Frank Vansteenkiste begon als jobstudent met het verkopen van Diksmuidse boterkoeken. Daaruit ontstond zijn grote passie voor al wat lekkers is en de ambitie om verder voor het vak te gaan. Met een grote gedrevenheid startte Frank zijn allereerste markten op in Charleroi, Gilly, Chatêlet en Leuven, zo ontstond de naam Pain public. 

 

Frank bleef doorheen de jaren het assortiment uitbreiden en een vaste waarde leveren. Daardoor staat hij gekend voor zijn verse ontbijtproducten, dagelijks beschikbaar op verschillende locaties.

 

Enkele jaren later werd er besloten Pain public uit te breiden met winkels. Zo werd de eerste winkel in koopcenter Molecule opgericht en vervolgens ontstond er ook een samenwerking met Tuincenter Famiflora en verschillende Euroshop doe-het-zelf zaken. 

DSC_2783.jpg

Voor onze klanten

Pain Public streeft als bakkersbedrijf voortdurend naar het dagelijks beleveren van ovenverse en ambachtelijke producten.

Één van de hoofddoelen is om onze klanten een optimale aankoopbelevenis te bezorgen. Dit wordt steeds gedaan door een ruim assortiment van lekkers aan te bieden. 

Pain Public hoopt in de toekomst nog dichter tot bij u te komen door nieuwe vestigingen op te richten. Hiermee willen wij als Pain Public team een erkende waarde zijn in de bakker sector voor ambachtelijke- kwaliteitsproducten aan eerlijke prijzen. 

DSC_3066.jpg
DSC_2769-2.jpg

Too good

to go

too-good-to-go2.png

Ook Pain Public wil meehelpen aan een betere leefomgeving.

 

Zo hebben wij een samenwerking opgestart met ‘Too good too go’. Met deze organisatie werken wij tegen voedselverspilling, want wist je dat 1/3 van alle voeding wordt verspild? Hier maken wij komaf mee.

 

Via too good to go verkopen wij dagelijks niet verkochte producten van ons dagvers assortiment aan een 3de van de prijs.

 

U kan ons terug vinden aan de hand van hun platform

https://toogoodtogo.be/

bottom of page